Pozivamo vas na stručni skup

dana 3. prosinca 2020. godine,

od 13,00 do 14,30 sati,  on line 

Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež i Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ provode program „Benjamin“ i pozivaju stručnjake za djecu i mlade da rasprave posljedice pandemije bolesti COVID-19 na ponašanja djece i mladih koji su korisnici ili ovisnici o drogama.

Cilj programa „Benjamin“ je prevencija svih ovisnosti i ostalih rizičnih ponašanja, konzumiranja i uporabe: alkohola, droga, kockanja, igara na sreću, računalnih igrica, interneta.

U okviru programa održava se virtualna javna tribina radi poštivanja epidemioloških mjera.

 Uvodničari u javnu tribinu, stručni skup, bit  će:

  1. dr. sc. Sabljić Lucija, NZJZ „Dr. Andrija Štampar”
  2. dr. sc. Ksenija Butorac, Visoka policijska škola
  3. sutkinja Dijana Rizvić, Općinski kazneni sud u Zagrebu
  4. politolog Miroslava Rožanković, „Zajednica Susret“, predsjednica  
  5. psiholog Ana Harabajsa, „Zajednica Susret“, stručna suradnica

Moderator će biti dr .sc. Lana Petö Kujundžić, predsjednica Udruge sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež.        

Pozivaju se: suci, državni odvjetnici, odvjetnici, policajci, pravobranitelji, stručni suradnici za mladež, savjetnici, učitelji, nastavnici, profesori,  stručnjaci za djecu i mlade, socijalni radnici, socijalni pedagozi, psiholozi, psihijatri, pedijatri, liječnici, predstavnici vladinih i nevladinih organizacija i studenti društvenih znanosti.  

Zainteresirane molimo da se jave do 30. studenog, kako bismo Vam mogli poslati podatke nužne za pristup platformi, na mail: zagreb@zajednica-susret.hr

Zahvaljujemo se prijavljenim sudionicima stručnog skupa i objavljujemo da je zatvorena prijava radi ograničenog broja na platformi. 

 

COVID-19 I KONZUMENTI DROGA

emcdda-covid-19-i-konzumenti-droga