Pozivamo vas na javnu objavu rezultata Stop programa Trešnjevka u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine u 13 sati, Tribina grada Zagreba, Kaptol 27.

Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež, u suradnji s Policijskom postajom Trešnjevka, Centrom za socijalnu skrb grada Zagreba, Podružnica Trešnjevka, u periodu od listopada 2017. godine do veljače 2018. godine, provela je preventivni program prema maloljetnicima koji su po prvi put došli u sukob sa zakonom – STOP PROGRAM TREŠNJEVKA, uz financijsku potporu Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Na skupu će biti prikazani rezultati programa kojim se širi spektar alternativnih intervencija prema mladima i omogućava odvraćanje od sudske procedure pod uvjetom da se za počinjeni prekršaj preuzme odgovornost i kroz aktivnost,  iskaže spremnost na “popravak štete.”  U prevenciji neprihvatljivog ponašanja mladih, značajno su doprinjele organizacije civilnog društva i Mjesni odbori gradske četvrti Trešnjevka.

Predstavljanje rezultata:

  1. Pozdravna riječ -predstavnik/ca  Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom
  2. Pozdravna riječ – Tatjana Štritof, predstojnica Podružnice Trešnjevka, CZSS Zagreb
  3. Stop program Trešnjevka-dr.sc. Lana Petö Kujundžić, predsjednica USZM
  4. Uloga Policije – Zoran Zdunić, načelnik VII PP Trešnjevka
  5. Predstavnik organizacije civilnog društva – Petar Kraljević, Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba
  6. Predstavnica Centra za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Trešnjevka – Vesna Vinčić
  7. Evaluacija -prof.dr.sc. Marina Ajduković

Molimo vas da se odazovete pozivu i aktivno sudjelujete u raspravi!

Predsjednica USZM   

dr. sc. Lana Petö Kujundžić

/Pozivaju se članovi udruge da ostanu nakon skupa radi održavanja IZBORNE SKUPŠTINE u 14h u istom prostoru/